AAConnection

AA Connection 

AA Connection is opgericht om ondernemers te helpen met het regelen van energiezaken. De energiemarkt is voor vele ondernemers een onoverzichtelijke markt, en daarnaast is energie voor ondernemers vaak een aanzienlijke kostenpost. AA Connection ondersteunt daarom met onafhankelijk energieadvies, de controle van energiefacturen en alle zaken die daar verder bij komen kijken. Wij bieden u onafhankelijk energieadvies. Dit bespaart u niet alleen een hoop tijd en energie, maar zorgt daarnaast ook voor een verlaging van uw kosten! Hieronder leest u welke stappen wij met u doorlopen bij het zakelijk energie vergelijken.

We analyseren uw huidige contracten en verbruik en gaan op zoek naar de beste leverancier. Hierbij houden we rekening met de prijs, contractvoorwaarden, service en facturatie. Wij geven onafhankelijk energieadvies.

Onafhankelijk energieadvies
Dezelfde energie voor minder geld? AA Connection maakt het mogelijk!

Scherpste tarieven
Doordat wij in het groot en collectief voor meerdere partijen energie inkopen, bedingen wij ook voor uw organisatie gegarandeerd een lager tarief voor afname van stroom en gas.

De Energie Scan
Wij analyseren uw energiefacturen van de afgelopen 5 jaar en brengen op basis daarvan uw energie-instellingen terug tot hetgeen u nodig heeft, waardoor u direct geld gaat besparen.Als uit onze analyse blijkt dat een leverancier of netbeheerder, tijdens de afgelopen 5 jaar, een fout heeft gemaakt dan vorderen wij het teveel betaalde bedrag voor u terug.

Reductie door Monitoring
Door onze permanente controle op uw facturen genereren wij de juiste informatie om uw verbruik te reduceren. Doordat wij hierdoor uw energie verbruik nog verder kunnen beperken, zullen uw kosten ook verder dalen.